Tarieven

Een prijsindicatie van één of meerdere plattegronden volgens de NEN 1414 (per gebouw of bouwdeel) is hieronder aangegeven. Hierbij is uitgegaan van een plattegrond waarbij de bouwkundige plattegrond tekening door u wordt aangeleverd in dwg formaat. De ontruimings-, aanvals- of veiligheisplattegrond zelf is hierbij op A3 formaat (42cmx29,7cm) in 2x125micron gelamineerd.

  • € 55,00 - eerste plattegrond (per bouwlaag)
  • € 25,00 - elke volgende plattegrond (per bouwlaag)
  • € 17,50 - meerprijs, plattegrond voorzien van een A3 formaat aluminium kliklijst

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul het offerte aanvraag formulier in of stuur een email naar info@brindo.nl met de volgende gegevens:

  • Uw contact gegevens;
  • De straat, huisnummer en postcode van het gebouw;
  • De digitale bouwkundige plattegrond tekening(en) van alle bouwlagen in dwg, dxf, pdf of tif formaat
    (dwg en dxf is een (auto)cad tekening / pdf en tif is een scan van een papieren tekening).

  • Indien u de plattegrond tekening(en) niet digitaal heeft maar op papier, kunt u deze natuurlijk altijd per post opsturen naar het postadres van Brindo, zie contact gegevens.
  • U ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen een gespecificeerde offerte per email retour.

Werkwijze

Bouwkundige plattegrond

U levert - bij voorkeur - een digitaal bouwkundige plattegrond tekening aan in dwg of dxf formaat (autocad). Is dit niet mogelijk dan is een goede afdruk van de bouwkundige plattegrond tekening ook voldoende. Deze afdruk zal wel eerst gedigitaliseerd moeten worden.

Opname Veiligheidsvoorzieningen

Indien u enige kennis heeft van de BHV organisatie dan kunt u de veiligheidsvoorzieningen gemakkelijk zelf opnemen aan de hand van onderstaande symbolenlijsten. Ieder symbool heeft een uniek nummer en wanneer u dit nummer op betreffende plaats op de bouwkundige tekening vermeld is dat voldoende. Vanzelfsprekend kan ook Brindo deze opname werkzaamheden voor u verzorgen.

Plaatsbepaling ontruimingsplattegrond

Vervolgens dient bepaald te worden waar de ontruimingsplattegronden moeten worden opgehangen. U kunt dit zelf bepalen (minimaal 1 per bouwlaag), let hierbij wel op dat de plattegronden op strategische plaatsen moet worden opgehangen. Bijvoorbeeld: bij de ingang(en), de lift(en), koffiecorner(s), wachtruimte(n) of bij de receptie. (Dit zijn vaak plaatsen waar veel mensen regelmatig langskomen of even stil blijven staan).

Uitwerken ontruimingsplattegrond

Brindo zal de aangeleverde gegevens verwerken tot een ontruimingsplattegrond. Een concept wordt ter controle per mail naar u toegestuurd, waarbij u nog kleine wijzigingen of aanpassingen kunt doorgeven welke verwerkt zullen worden. De ontruimingsplattegronden worden afgedrukt in kleur op A3 formaat en naar uw eigen wensen afgeleverd in een aluminium kliklijst, gelamineerd of enkel als afdruk. U dient zelf de plattegrond op de aangegeven plaats te bevestigen op een zicht hoogte van 1.6 meter, gemeten vanaf de vloer tot het midden van de plattegrond.

Download Flyer ontruimingsplattegronden